Кошик
2 відгуків
+380689780200
impofood
Кошик

Cир valcolatte ricotta 250г

Cир valcolatte ricotta 250г, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Всі молочні продукти Valcolatte виробляються тільки з італійського молока, в основному з Емілії Романьї та Ломбардії.

Рікотта (італ. Ricotta) - традиційний італійський сироватковий сир. Рікотта готується із сироватки, що залишається після приготування моцарели або інших сирів. Таким чином, білкової основою рікотти є не казеїн, а альбумін (точніше, лактальбумин).

Рікотта має солодкуватий смак, який дає присутність лактози (присутність цього компонента в сироватці приблизно 2-4%), це залежить від типу використаного молока. Вміст жиру: від 8% в Рікотту з коров'ячого молока, до 24% в Рікотту з овечого молока.

Рікотта - популярний компонент багатьох десертів (для яких часто подрібнюється і збивається в м'яку масу): каннолі, торти з рікотти і шоколаду, солоних пирогів, pastiera napoletana. Також рикотта застосовується в рецептах гарячих страв (зокрема, деяких різновидів лазаньї), використовується при випічці традиційного пасхального хліба Пастіера.

  • Ціна: 45 грн.