Макарони REGGIA CANNELLONI, 250г

Компанія Pastificio Antonio Pallante була заснована 1949 року. На сьогодні завод входить до десятки найбільших макаронних фабрик Італії. Високі технології виробництва й автоматизація процесів дають змогу конкурувати за цінами з продуктами найвищої якості.
Висока якість за доступну ціну, як основна страва, а також інгредієнт для приготування страв.
Склад: борошно з твердих сортів пшениці грубого помелу, вода.
Спосіб приготування: Наповнити сухі канелоні фаршем, овочами або сиром. Викласти на сковороду в один шар і повністю залити холодним і досить рідким томатним соусом. Посипати зверху тертим сиром. Закрити сковороду кришкою й поставити в розігріту на середній температурі духовку приблизно на 40 хв.
Умови зберігання: за температури до +30 °C, з відносною вологістю повітря не більш ніж 70%, у сухому прохолодному місці.
Вага: 250 г
- Цена: 31 грн