Кошик
5 відгуків
+380 (68) 978-02-00
impofood
Кошик

Сір valcolatte ricotta 250г

Сір valcolatte ricotta 250г, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Всі молочні продукти Valcolatte виробляються тільки з італійського молока, в основному з Емілії Романьї та Ломбардії.

Рікотта (італ. Ricotta) - традиційний італійський сироватковий сір. Рікотта готується із сироватки, що залишається після приготування моцарели або інших сирів. Таким чином, білкової основою рікотти є не казеїн, а альбумін (точніше, лактальбуміну).

Рікотта має солодкуватий смак, який дає присутність лактози (присутність цього компонента в сироватці приблизно 2-4%), це залежить від типу використаного молока. Вміст жиру: від 8% в Рікотту з коров'як ячого молока, до 24% в Рікотту з овечого молока.

Рікотта - популярний компонент багатьох десертів (для яких часто подрібнюється і збивається в м яку масу): каннолі, торті з рікотти і шоколаду, солоних пирогів, pastiera napoletana. Також рікотта застосовується в рецептах гарячих страв (зокрема, деяких різновидів лазаньї), використовується при випічці традиційного пасхального хліба Пастіера.

  • Ціна: 45 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner